Creatief

Ben je creatief, maar ondernemen is écht een ding? Heb je een hobby dat je wilt laten groeien tot een bedrijf?

Strategieën

Vraag je jezelf steeds af hoe je strategieën kan toepassen? Of denk je misschien welke strategieën passen het beste bij mij?

1-1 coaching

Tijdens dit traject coach ik jou 1-1 en kijk ik met jou mee. We behandelen elke twee week weer een nieuw onderwerp, zodat je bij alles in je bedrijf even weer stil gaat staan.

Business PowerWaar Yin & Yang in balans worden gebracht en je gaat ondernemen vanuit rust en overgave

Ik weet dat je het zelf kan, en waarschijnlijk hoor je even niks nieuws. Wij mensen zijn al in het bezit van de waarheid, alleen als een ander even mee kijkt en je neus op de bevestigingen drukt die je zoekt kan je weer met een vaart vooruit. Daarom kijk ik met liefde met je mee. Ga ik je helpen waar jij vastloopt in je eigen gedachten. Ga ik je terug brengen naar jouw manifestatie kracht en de balans tussen jouw lichaam, ziel en geest. Met afgestemde handvaten ga jij zelf verder kunnen en zal ik slechts een guide zijn. 

Ben jij:

- De creatieve ondernemer
- Degene die niet in een hokje past
- Die een business wil bouwen vanuit rust
- Bereid om out of the box te denken
- Op zoek naar een plan van aanpak dat bij jou past

Ik ga:

- Je energieveld in kaart brengen
- Je leren hoe je volgens jouw regels kan ondernemen
- Hoe je kan beslissen vanuit rust
- Hoe je kan groeien vanuit overgave
- Hoe je succesvol kan zijn vanuit vertrouwen

Business Power6 maanden traject

Als creatieveling zit je niet te wachten op een boost traject. Je creativiteit gaat stromen, als je de tijd krijgt voor je integratie. 

Daarom is dit traject P-E-R-F-E-C-T voor jou! In 6 maanden neem ik je mee door verschillende topics, van financiën, marketing tot marktonderzoek. Wees niet bang, alles vanuit alignment en afstemming op jou.

We hebben om de week een 1-1 online sessie, waarin we de opdrachten en knelpunten gaan bespreken. Ook is er ruimte voor energiewerk, groei en diepte.

Eigenlijk te veel om op te noemen, maar bedoeld om gewoon te ervaren.

Waarom ik jou kan helpen? Zelf ben ik ook een creatieveling en ben vanuit de ziektewet/WIA mijn bedrijf gestart. Ik weet als geen ander hoe het is om als creatieveling je bezig te moeten houden met droge zaken als marketing, websites etc. 

Het kan ook écht leuk en makkelijk zijn.. en dat zou ik je graag willen leren 

Anderen zeggen