Natuur in een potje

Als voormalig biochemisch analist ben je huiverig als men het heeft over natuur uit een potje. Hoe kan dat nou goed zijn voor ons als mens? Waarom heeft de farmacie dat dan nog niet zo op de markt gebracht en komen bedrijven hiermee vertellen dat het goed is voor het lichaam? Geloof me nog meer van dit soort vragen poppen er dan op in mijn hoofd. Waarschijnlijk ook in die van jou.. 

Eerlijk is eerlijk I get it!

Maar.. toen ik erachter kwam hoe je deze hoogwaardige therapeutische oliën kon inzetten en dat het ook effectief werkt zonder bijwerkingen, waren mijn twijfels toch wel verleden tijd. Sceptisch mag je zeker zijn, maar na wat onderzoek kwam ik erachter dat bijna alle producten uit de drogisterij iets van essentiële oliën bevat. Van shampoo, tot huidverzorging en zelfs tandpasta en verschillende medicatie. Daardoor ging ik even nadenken en vroeg ik mezelf af waarom? Waarom bevatte deze producten essentiële oliën, maar mengen ze het met andere synthetische producten wat afbreuk doet aan de kracht van de natuur? 

Daar kunnen vele redenen voor zijn, maar voor mij zijn die nu niet relevant. Wel mijn keuze, de reden waarom ik achter deze natuurlijke olie potjes sta. 

Mijn leven lang had ik te kampen met zoveel lichamelijke klachten, dat ik ging twijfelen of het niet iets psychisch was. Ziekte van lyme dat is het en dit wetende had ik eindelijk iets om aan te gaan werken. Mijn gezondheid. Ik leerde mij zelf wat het inhoudt als je leeft met lyme borreliose. Stress en voor mij verkeerde voeding zorgt voor uitbraken en ziekte verschijnselen. 

Met 100% natuurlijke vitamines heb ik mijn lichaam voorzien van genoeg vitamine A ,B ,C ,D en omega. Met essentiële oliën ondersteun ik mijn gemoedstoestand en het herstellen van mijn cellen/weefsel. Misschien klinkt het ongeloofwaardig en geloof me het is ook niet in 1 dag veranderd, maar zeker binnen 6 maanden zag ik beduidend verschil. Ik had meer energie, ik voelde mij gezonder, fitter en gelukkiger. 

Distributeur..

Ik besloot om een distributeur te worden van Youngliving, omdat ik zelf heb ervaren wat de kracht is van de potjes. Ik had thyme met honing gemengd voor mijn keel, stressaway met lavender voor mijn krullen. Lavender en panaway voor stoot en valschade. Vastzittende knoppen in mijn weefsel kunnen los masseren met zelf samengestelde massage olie. Kort om je kan er oneindig veel mee. 

Young living gaf mij een kans om als ondernemer te werken aan mijn pensioen en tegelijk ook anderen kon helpen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen vermogen en (financiële) groei. Zelf zag ik deze kans en pakte ik deze met beide handen aan. 

Wil je hier meer over weten stuur me gerust een mailtje naar: Info@danielletencate.nl of contact mij via een DM (socials) dan kijk ik graag met je mee hoe dat voor jou zou kunnen werken.

Ik begon mijn journey door een starterbundle aan te schaffen en leerde de oliën kennen door alle kennis die gedeeld wordt in onze facebookgroep. Die is gevuld met talloze e-boeken, recepten en testemonials. Als je een potje in je handen hebt waar je geen raad mee weet, kun je in de groep daar genoeg over terug vinden wat je ermee zou kunnen. Met een starterbundle heb je genoeg om zelfs een troepvrij leven te gaan starten. Weg met de bleek, chemische badbommen en diverse producten uit jouw provisie/spiegelkastje. 

Toch rustiger starten?

Speciaal voor de testers en sceptische mensen onder ons heb ik leuke samples gemaakt, zodat jij zelf kan testen hoe het zou zijn als jij met de oliën aan de slag wil. 

Mocht je daarna zelf aan de slag willen ben ik er om jou verder te helpen. Zodat jij liever kan worden voor je lichaam, ziel en geest. Dat je leert hoe je jezelf kunt ondersteunen op een natuurlijke manier.  Natuurlijk help je daarmee ook onze lieve moeder aarde.