Waarom ben ik zoals ik ben? 

Waarom voel ik me zoals ik me voel? 

Weet jij wel wie je werkelijk bent, hoe jouw energie vibreert en reageert?

Waarom lukt het manifesteren soms wel en soms niet? 

Wat kan ik anders doen of zien, zodat ik uit mijn comfort zone stap en in mijn eigen kracht? 

Jij bent zoals je bent je hoeft het slechts te accepteren

Ben jij ook klaar om steeds maar excuses te maken voor wie je bent en de keuzes die je maakt? Ben jij bereid om dieper te duiken in de kennis van jouw energetisch blauwdruk? 

–>

Ik ben Daniëlle een 1/4 manifestor en ik begrijp je heel goed! Ook weet ik uit ervaring dat het uitzoeken en begrijpen van je design niet zonder slag of stoot gaat. Ik ben er achter gekomen dat het erg fijn is om dit met een community samen te doen en daarom heb ik dit product gelanceerd. Om jou laagdrempelig te helpen in jouw onderzoek, je te connecten met gelijkgestemden en je in contact te brengen met experts die je eventueel 1-1 kunnen verder helpen. 

Human design

Gaat je leren hoe jij in jouw energetisch veld kan leren begrijpen, het kan ownen en inzetten zodat jij jouw gelukkig en vrij leven kan realiseren.

Online opleiding

Met behulp van online modules zul je meer leren over hoe je jouw chart verder kan uitlezen en begrijpen.

Insta-coaching

Via een besloten instagram pagina krijg je toegang tot de community. Je kunt connecten, delen en leren van de video's en posts die worden gedeeld.

Unleash your inner power


Om je terug te brengen naar jouw inner waarheid

Het uitpluizen van je design is écht wel een ding. Om dit helemaal alleen te doen en geen vangnet te hebben is ook niet echt aan te raden. 

Weet dat je met human design je terug kan naar jouw manifestatie kracht en de balans tussen jouw lichaam, ziel en geest. Met afgestemde handvaten ga jij zelf verder kunnen en zal ik slechts een guide zijn. 

Anderen zeggen

Laat ons je dragen en je inspireren om steeds dieper te duiken

Dieper duiken is wat je gaat leren en waar je ook toe aangezet wordt. Maar waarom zou je dit willen?

–>

Human design levert je op dat je vrijer voelt, dat je leeft voor wie en wat je werkelijk bent. Dat je zin hebt en steeds weer krijgt in het leven. Je leert te dansen met je uitdagingen en te hunkeren naar 100% jezelf zijn. Je leert loslaten van wat je niet dient, je wordt sterker doordat je weet waar je het voor doet. Je wordt wijzer, want je kiest alleen dat wat écht goed is voor je. 

“You don’t settle for lesss”

Unleash your inner power


Online community met modules

voor één jaar krijg je toegang tot onze besloten insta-community waar ik kom met leuke posts voor elk design. Waar ik ruimte zal maken voor Q&A posts en live momenten. Tijdens dit jaar zullen er ook gast teachers komen die jullie verder zullen inspireren. In de community kom je andere mensen tegen die net als jij de journey van hun human design aan het uitpluizen zijn. Die net als jij opzoek zijn naar de informatie, maar ook de levende voorbeelden hoe je human design toepasbaar kunt maken in het dagelijks leven. 

Dit jaar abbonement is éénmalig €222,- excl. btw 

of €20,- excl. BTW p.maand (jaarlijks opzegbaar)

*LET OP: deze prijzen zijn super scherp en alleen voor de instappers nu, naar mate de content groeit gaat de prijs omhoog!