Met mijn blogs hoop ik jouw te inspireren, niet alleen met mijn gedachtes en verhalen ook met die van anderen. Mocht jij het ook leuk vinden om geïnterviewd worden voor een gastblog? Kun je altijd een e-mail sturen naar info@danielletencate.nl of vul de formulier in onder aan deze pagina

BLOG #2 Dromen Durven Doen

Bij mij ging het vanzelf tot het een dag stopte We willen allemaal iets bereiken, bezitten en ervaren in het leven. De vraag is wat, wanneer, hoe en met wie? Ik heb in de korte tijd

Lees verder »
 
Ik zou graag jouw verhaal willen delen.
laat je gegevens achter, dan neem ik z.s.m. contact met je op♡

 

Vond jij het leuk om de gast blog te lezen en zou ik jou ook mogen interviewen om jouw verhaal te mogen delen? 

Weet dat ieder zijn verhaal speciaal en uniek is. Hoe meer mensen dit delen des te meer nieuwe inzichten mensen kunnen krijgen. Met het delen van de verhalen hoop ik dat er steeds minder mensen zullen zijn die zich alleen of vreemd voelen. Dat ze lezen dat er anderen zijn die een soort gelijke ervaring hebben in het leven. 

Heb jij een verhaal dat je wilt delen? Een waarin anderen zich zouden kunnen herkennen? Top! Dan zou ik jou heel graag willen interviewen, zodat ik een mooie gast blog kan schrijven over jou. 

Je kunt hieronder het formulier invullen en dan neem ik z.s.m. contact met je op om een datum te plannen. Het interview zal via Google meet online plaats vinden. Dit gesprek zal worden opgenomen, zodat ik naslagwerk heb om de blog te schrijven. Dit zal verder niet worden gedeeld of gebruikt. Als de blog geschreven is zal ik deze eerst ter review naar je toe sturen, voordat deze online komt.