The purity of nature

Biochemistry with oils"There is an oil for that"

Als voormalig biochemisch analist kun je sceptisch zijn wanneer mensen praten over de natuur in een flesje. Je vraagt je misschien af: “hoe kan dit goed zijn voor ons als mensen?” Je vraagt je misschien ook af waarom farmaceutische bedrijven deze producten niet op de markt hebben gebracht, of waarom bedrijven beweren dat het goed is voor het lichaam. Ik begrijp waar je vandaan komt, en het is prima om sceptisch te zijn.

Maar toen ik de voordelen ontdekte van het gebruik van deze hoogwaardige therapeutische oliën en hoe ze effectief kunnen zijn zonder bijwerkingen, verdwenen mijn twijfels snel. Je kunt en moet skeptisch blijven, maar na wat onderzoek ontdekte ik dat bijna alle producten in de drogist op de een of andere manier essentiële oliën bevatten, van shampoo tot huidverzorging, tandpasta en zelfs medicatie. Ik vroeg me af waarom deze producten essentiële oliën bevatten, maar toch gemengd zijn met synthetische producten die de kracht van de natuur ondermijnen.

Er kunnen veel redenen zijn voor dit fenomeen, maar voor mij is het niet relevant. Wat wel relevant is, is mijn keuze en waarom ik achter deze natuurlijke oliën sta.

Gedurende mijn hele leven had ik te maken met veel gezondheidsproblemen, en ik begon me af te vragen of het een mentaal probleem was. De boosdoener was de ziekte van Lyme, en eindelijk had ik iets om aan te werken: mijn gezondheid. Ik leerde wat het betekent om met de ziekte van Lyme te leven. Stress en slechte voeding veroorzaken uitbraken en ziektesymptomen.

Met natuurlijke vitaminen en essentiële oliën voorzag ik mijn lichaam van voldoende vitamines A, B, C, D en Omega. Essentiële oliën hielpen me mijn emotionele en fysieke balans te behouden en ondersteunden cel- en weefselherstel. Dit klinkt misschien ongelooflijk, en geloof me, het gebeurde niet van de ene op de andere dag, maar binnen zes maanden zag ik een aanzienlijk verschil. Ik had meer energie, voelde me gezonder, fitter en gelukkiger.

Essentiële oliën staan bekend om hun vele voordelen, die ons op vele manieren kunnen helpen bij het behouden van een gezonde levensstijl en het bieden van ondersteuning aan ons welzijn. Dankzij hun natuurlijke oorsprong zijn deze producten 100% natuurlijk en bieden ze een perfecte aanvulling op onze moderne levensstijl. Of je nu kiest voor inname, aanbrengen op de huid, koken of verdampen, essentiële oliën kunnen op vele manieren gebruikt worden om ons te helpen ons beter te voelen en ons eigen helingsproces te ondersteunen in deze drukke tijd.

Het is van essentieel belang te onthouden dat het niet de bedoeling is dat essentiële oliën medicijnen vervangen. Ze zijn met name bedoeld om bij te dragen aan een gezond bestaan en om ons te beschermen tegen ziekten. Het is verstandig om professioneel advies te vragen over de juiste verdunning en het gebruik van essentiële oliën, vooral bij kinderen en baby’s. Ontdek de kracht van de natuur en zorg voor jezelf op een natuurlijke en preventieve manier om een gezonde levensstijl te behouden. Dankzij deze geschenken van de natuur kun je jezelf ondersteunen in het evenwicht vinden tussen je fysieke en mentale welzijn.

Gezondheid

Met behulp van essentiële oliën kun jij op een geweldige manier je welzijn verbeteren! Deze natuurlijke oliën ondersteunen de gezondheid van lichaam en geest, waardoor jij je energieker en vitaler voelt. Bovendien hoef jij je geen zorgen meer te maken over schadelijke chemicaliën in jouw dagelijks leven. Een leven zonder chemische troep is zoveel beter voor jou en voor het milieu! Met de kracht van essentiële oliën heb jij alles in huis om jouw gezondheid en welzijn in handen te nemen en kun jij vol energie jouw mooiste leven leven.

Gedachten

Essentiële oliën staan bekend om hun veelzijdige eigenschappen op het gebied van welzijn en kunnen jou helpen om terug te gaan naar het huidige moment en jou te helpen negativiteit los te laten. Om je welzijn te verbeteren en je meer gegrond en gecentreerd te voelen. Wanneer jij essentiële oliën opneemt in je dagelijkse routine, kun jij profiteren van de rustgevende en helende eigenschappen en ervaren te ontspannen na en tijdens een lange en stressvolle dag. Essentiële oliën kunnen jou ondersteunen gedurende de jouw (werk)dag.

Gevoel

Essentiële oliën hebben de kracht om je te ondersteunen en te versterken door je terug te brengen naar je ware zelf en verlangens. Met hun vermogen om afleiding en ruis te verwijderen, kun je jezelf volledig onderdompelen in het huidige moment en de voordelen van meditatie/bezinking/nadenken plukken. Essentiële oliën kunnen je helpen een staat van innerlijke vrede en helderheid te bereiken, waardoor je (makkelijker) keuzes kunt maken. Je zenuwstelsel kalmeert en je minder snel geprikkeld voelt door je omgeving.

Gift

Door de kracht van natuurlijke oliën te ervaren, krijg je de kans om op een zachte wijze je lichaam en geest te ondersteunen, waardoor je de beste versie van jezelf kunt worden/blijven. Essentiële oliën kan jou bekrachtigen tijdens je persoonlijke reis in het leven. Het is belangrijk om niet ontmoedigd te raken door eventuele uitdagingen die je onderweg kunt tegenkomen, want je hebt het potentieel om alles te bereiken wat je wilt. Met een beetje tijd, inspanning en toewijding kun je je welzijn en doorzettingsvermogen op onmeetbare manieren verbeteren.

The purity of nature

Biochemistry with oils"There is an oil for that"

Ben je klaar om de wonderen van Young Living oliën te ontdekken en je reis naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf te beginnen? Ontdek de levensveranderende voordelen van Tijm met honing voor je keel, Lavendel met Stress Away voor je krullen en zelfs Lavendel en Panaway voor bulten en blauwe plekken. Deze oliën hebben de sleutel tot eindeloze genezings- en welzijnsmogelijkheden die je leven kunnen transformeren.

Young Living biedt een geweldige kans om een weg naar financiële vrijheid te banen en tegelijkertijd een positieve impact op anderen te hebben. Mis deze spectaculaire kans niet om de controle over je eigen lot te nemen en een succesvolle ondernemer te worden met Young Living.

Het starten van je Young Living-reis door middel van het aanschaffen van producten die bij jou passen. Voor het aanmaken van een account hoef je niks te betalen, enkel jouw gekozen producten. Hiervoor kan je zelf een 15 minuten gesprek met mij inplannen of kiezen uit de geselecteerde meest gekozen producten. Ik zal je stap voor stap helpen en toegang geven tot onze GRATIS “Oilosophy Hub” app die je na het maken van een account kan downloaden. Ik zal je begeleiden waar je de e-books, recepten, getuigenissen en overige informatie kan vinden. Ook krijg je direct toegang tot nieuwe, lopende en oude mini trajecten die in de Wellness boost omgeving gedeeld worden. Deze mini trajecten variëren tot mindset trainingen, welzijn en gezondheid challenges. Je zult geïnspireerd worden om ongelooflijke leuke dingen te gaan doen met deze oliën en de overgang naar een troepvrij leven te maken. Neem contact met me op via onderstaande button of stuur me een privébericht op social media en laten we samen aan deze ongelooflijke reis beginnen!

Be a brandpartner

Ik heb besloten om distributeur te worden voor Young Living omdat ik uit eigen ervaring heb ondervonden hoe effectief hun producten kunnen zijn. Ik heb tijm gemengd met honing voor mijn keel, Stress Away en Lavendel gebruikt voor mijn krullen, en Lavendel en PanAway voor bulten en blauwe plekken. Ik heb zelfs mijn eigen massageolie gemaakt om spanning in mijn spieren te verlichten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Young Living gaf mij de kans om als ondernemer te werken en anderen te helpen, terwijl ik ook aan mijn pensioenplan werkte. Iedereen zou verantwoordelijk moeten zijn voor zijn of haar financiële groei. Ik heb deze kans gegrepen om mijzelf en anderen te helpen.

Als je meer wilt weten, voel je vrij om mij te e-mailen op info@danielletencate.nl of mij een bericht te sturen op sociale media en dan kan ik je helpen bepalen of dit geschikt is voor jou.

Ik ben mijn reis begonnen door een startpakket te kopen en de Facebook-groep te gebruiken om meer te leren over oliën. Er zijn veel bronnen beschikbaar, waaronder e-books, recepten en getuigenissen. Als je ooit een vraag hebt over het gebruik van een product, heeft de groep genoeg ideeën. Met een startpakket kan je zelfs beginnen met een levensstijl zonder gifstoffen en harde chemicaliën uit jouw kasten verwijderen. 

Inmiddels zijn we van Facebook af en hebben wij een eigen app waarin wij onze informatie delen en de community beheren. Super voor degene die zonder afleiding willen vinden wat ze zoeken.

Wil je oliën uitproberen maar ben je er niet zeker van of je een brandpartner wil worden, of dat het gebruik ervan helemaal bij je past? Je kan bij mij leuke samplekitjes bestellen of een afspraak maken om een diffuser te lenen! Op deze manier kun je laagdrempeling zelf kunt testen of het bij je past! Als je uiteindelijk oliën wilt gebruiken, ben ik hier om je te helpen. Je kunt leren hoe je jezelf natuurlijk kunt ondersteunen en aardig kunt zijn voor je lichaam, ziel en geest. En door dit te doen, help je ook de Aarde.

Bekijk je opties of vraag me gerust om advies, daar ben ik voor!

FAQ

Je wordt een brandpartner door een product te kopen via de Young living official site. Dit kan je doen door de linkjes op mijn website of die ik je aanreik. Door het gebruik van deze linkjes wordt je automatisch geregistreerd als mijn member en mag ik je begeleiden tijdens je olie ontdekking. 

Als je al een Young Living account hebt en geen geregistreerd partner bent gekoppeld aan mij, kan ik je helaas niet verder begeleiden. Dit is de taak van de persoon die jou heeft aangemeld en hiervoor wordt hij/zij door het bedrijf beloond en verwacht dit ook te doen. 

De investering bepaal je zelf aan de hand van de producten die je kiest. Ik adviseer altijd goed te kijken naar wat je nodig hebt. Mocht je hier hulp bij willen ben ik hier om jou te helpen! 

Dit is een eenmalige afname, mits jij zelf beslist om gebruik te maken van de maandelijkse wellnessbox. De maandelijkse wellnessbox (ER) bevat producten die jij zelf uitkiest ook bepaal jij zelf het bedrag. Dit is absoluut geen must, maar wel super leuk mocht je van de drogist producten willen afstappen en in aanmerking wilt komen voor extra cadeautjes. 

Nee, daar doe ik niet aan. What you see is what you get. Ik zal je per mail de mogelijkheid geven om door mij begeleid te worden in jouw ontdekkingsreis met de oliën, maar altijd met de gedachten je te ondersteunen. Zelf heb ik ook een hele lange tijd gedaan om mijn weg te vinden in de olie wereld en deze gun ik jou ook. Mocht je geen gebruik willen maken van mijn 1-1 begeleiding (zonder bijkomende kosten) is dat helemaal prima 🙂

Dan heb je het geprobeerd! Zo simpel is dat, je zit nergens aan vast. Je YL account kost niks, en wordt na 12 maanden niks te hebben besteld automatisch op non-actief gezet. 

Dat kan je doen via de klantenservice va Young Living. Weet dat na 12 maanden niks te hebben besteld je account automatisch op non-actief wordt gezet. Hier hoef je niks voor te doen. 

Direct! Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een bevestiging per e-mail van mij met de uitleg hoe je de app kunt downloaden. Ook wordt je wegwijs gemaakt hoe je kunt inloggen via de  computer/telefoon/iPad en kan je direct aan de slag gaan.

Absoluut niet, ik weet als geen ander dat niet iedereen het fijn vind om de business van Young living op te pakken. Mocht het je interessant lijken ben ik beschikbaar om je te begeleiden, maar je moet niets. 

Als je account inactief is, dus 12+ maanden niets is besteld, kun je jouw account altijd weer heractiveren. Dit kost niets, je hoeft alleen mijn sponsor en enroller ID in te vullen: 23249032

Dan ben je opnieuw lid en wordt je vanaf nu door mij begeleid in jouw journey met de oliën. 

Onze Oilosophy hub is een GRATIS app waar alle leden die door mij of mijn upline is aangemeld toegang tot heeft, zolang dit account actief is. Als je een bestelling plaatst krijg ik automatisch bericht en zal ik je toevoegen in mijn mailinglijst en ontvang jij de mailtjes omtrent het downloaden, aanmelden en aanvragen van 1-1 momentjes. Dit zit er allemaal bij als service voor jou, zodat jij je ontdekking met de oliën niet alleen hoeft te doen. 

Wat is een startersbundle?

De starterbundle van Young Living is een 100% natuurlijk product met het “Seed to seal” keurmerk van Young living. Een product waarmee je een aroma reset in huis haalt, een troepvrij leven mee kunt inrichten en zoveel meer. Je kan de natuurlijke plantenextracten inzetten om je lichaam en gezondheid op een verantwoorde manier te ondersteunen. 

Maak kennis met de kracht van moeder natuur en je zal begrijpen waarom velen van ons dit gebruiken en steeds meer gaan doen. Het is veelzijdig in te zetten, maar alleen al met de aroma vanuit je diffuser kan al een hoop veranderen. Bekijk de brochure in de foto’s voor meer informatie betreft de verschillende essentiële oliën uit de bundle. 

Waarom kies je de bundle met of zonder V6-olie?

V6-olie is een plantaardige basisolie om de essentiële oliën mee te kunnen verdunnen. Hierdoor kun je zelf handige rollers maken voor o.a. een kriebel- of loopneus, wondjes of om je welzijn/humeur gedurende de dag mee te kunnen ondersteunen. Zonder v6 kun je geen rollers maken, wel diffusen. De flesjes van Young Living bevatten 100% pure oliën. Daarom wordt er altijd aangeraden deze niet onverdund op de huid te smeren.

Een starterbundle is bedoeld voor jou als je kennis wilt maken met de wereld van essentiële oliën. Deze bundle bevat niet alleen super veel verschillende oliën, maar ook een prachtige diffuser. Je kunt dus direct beginnen met je aroma reset. Young Living kenners weten dat deze bundle écht een cadeautje is voor jezelf. Je eigen natuurlijke ondersteuning thuis!

Alle klanten van Danielletencate.nl worden 1-1 begeleid in hun olie journey. Niet alleen door mijzelf, maar door alle members in onze eigen Oilosophy hub (App). Voor de een is een essentiële olie slechts een geurtje, voor de ander een vervanging om troepvrij te kunnen leven. Het kan allemaal.

Naast de aangekochte bundle en de begeleiding ontvang je ook van Daniëlle zelf een leuk welkomstpakket. Deze kan per maand verschillen en soms op maat gemaakt, maar er zullen altijd sample flesjes/rollers inzitten zodat jij direct aan de slag kan als je ook de v6-olie hebt aangeschaft. Ben je nieuwsgierig geworden naar de oliën, maar wil je toch iets meer informatie? Dat kan altijd! Je kan een e-mailtje sturen naar info@danielletencate.nl of een whatsappje naar +31618801063.

In je starterbundles zitten de bovenstaande oliën + een diffuser naar keuze + 2 NingXia Red® singles (60 ml) + 1x AromaGlide™ Roller Fitment + 10 testflesjes + Voorbeelden van visitekaartjes (10 stuks) + catalogus 

Als BONUS krijg je GRATIS toegang tot onze exclusieve Oilosophy hub met talloze informatie over de oliën, DIY’s, workshops, community, trainingen etc. De Oilosophy hub is makkelijk in gebruik, want het is een app op de telefoon. Mocht je liever op je laptop willen kijken of tablet is dit ook zeker mogelijk! Hier kun je chatten met coaches op het gebied van mindset, aromatherapie, gezondheid, dieren en huishoudelijke topics. Het is een dynamisch en nieuw platform dat begeleid wordt door verschillende vrouwen waaronder ikzelf. Toegang tot de hub is geheel GRATIS voor al onze YL leden. 

Bij aankoop van een starterbundle, zal je een eigen Youngliving account krijgen. Toegang tot de hub zal ik je per mail verstrekken. Hier zijn geen extra kosten of verplichtingen aan verbonden en kun je vanaf dat moment met korting via Youngliving zelf bestellen. 

Voor meer informatie of vragen kun je altijd een mailtje sturen naar info@danielletencate.nl

EHBO Oils to go

Deze set is speciaal samengesteld voor de mensen die de oliën in de handtas, makkelijk binnen handbereik mee kunnen nemen. En dit zijn volgens mij écht must-have oliën voor in je tas voor allerlei momenten. Ik ga er een paar met je delen:

Tranquil: Kalmerend, perfect voor val en stootschade, slapen, rust, prikkels, afsluiting van de dag, meditatie, als parfum, ontspanningsmassage en nog veel meer.  

Stress-away: rustgevend, perfect voor prikkels, als parfum, meditatie, rustgevende massage, wisselende stemmingen en nog veel meer.

Breathe again: verademend, perfect voor de koudere dagen, het ademen, slapen, maar ook als prikroller, verlicht de huid en nog veel meer. 

Thieves: Herstellend, perfect voor het ondersteunen van de immuunsysteem, voor de schoonmaak, plotselinge reacties van het lichaam en nog veel meer. 

Mocht je toch nog meer informatie hierover willen kun je me altijd een berichtje sturen naar info@danielletencate.nl en dan kunnen we wat breder over kletsen.