S.o.S

"Help ik loop vast.. normaal lukt het me prima, maar vandaag even niet"

Is dat zo? Dan kan ik je wellicht wel op weg helpen!

mind & spirit

Heb je een boost nodig betreft je business, mindset of spiritueel denken.. geloof me maar dat is heel normaal. Iedereen heeft dat van tijd tot tijd nodig.

60 minuten

60 minuten kijk ik met jou mee waar je vastloopt en waarom dat zo is.

S.O.S Boost session


Om je op weg te helpen waar jij vast loopt

Je ideeën stromen, je hebt allemaal nieuwe ingevingen.. nu rust de vraag waar start je dan? Hoe krijg je weer orde in je hoofd? Of misschien ben jij goed op weg, maar loop je gewoon even vast en heb je even iemand nodig met een flesje WD40 die je te hulp komt schieten en je mind weer soepel laat draaien. 

60 minuten sparren, over mind, business en/of spiritualiteit. Ik kijk met liefde met je mee, waar jij vastloopt in je eigen gedachten. Ik ga je terug brengen naar jouw manifestatie kracht en de balans tussen jouw lichaam, ziel en geest. Met afgestemde handvaten ga jij zelf verder kunnen en zal ik slechts een guide zijn. 

Anderen zeggen